SB130 Guldøjelarver mod bladlus  

Guldøjelarver mod bladlus
1 pk. 500 stk. 215,00 kr.    
Mod bladlus.

Guldøjelarven - også kaldet bladlusløven - ernærer sig udelukkende af bladlus og er særdeles glubsk. En guldøjelarve kan æde op til 600 bladlus i sin levetid. De tager samtidig en lang række af andre skadedyr, som f.eks. spindemider, trips og uldlus.

Guløjelarver kan med fordel anvendes ved begyndende angreb af bladlus i kolonier i et begrænset område, som f.eks på planter i vindueskarmen/udestuen eller lokale pletter med bladlus i drivhuset, som galmyg/snyltehvepse ikke ser ud til at kunne kontrollere.

Guldøjelarver kan anvendes helt ned til ca 14 grader.

Larverne leveres i et stykke b ølgepap med net limet på. Nettet på b ølgepappet trækkes gradvist til side, så der er adgang til de enkelte celler i pappet og guldøjelarverne kan komme ud.

Slå let på pappet, så larverne knipses/bankes ud på planterne/bladene, hvor bladlusangreb ses. Nettet fjernes mere og mere alt efter, hvor mange larver, der skal anvendes. Er det planter med små blade, kan man "pynte" planten med lidt papir, hvorpå larverne bankes ud, og hvorfra de kan kravle ud på planten. Papiret kan fjernes igen efter få dage.

Guldøjelarverne bør bruges straks efter modtagelsen. Hvis dette ikke er muligt, bør de straks lægges på køl (5-10 grader) og anvendes indenfor et par dage.

Larverne er 2-3 mm lange med en grålig rød farve. Udvokset er guldøjelarven ca. 1 cm lang, farven er skiftet til grøn, og den har fået de karakteristiske gyldne øjne. Under hele væksten fortærer den flere hundrede bladlus. 

En pakke med 500 stk. guldøjelarver til 10-20 m2. 

Prisen er incl. forsendelse. Sendes direkte fra producenten med leveringstid på 1-5 hverdage - afhentes i Pakkeshop eller Pakkebox (med PostNord)

Oplys altid mobil-nr., så du får sms om, hvor og hvornår pakken kan hentes og afhent 
altid samme dag for at sikre levedygtigheden af nyttedyrene.

 
  Info
Kategori  Tilbehør
Sort Nyttedyr
  Generelt om Mod skadevoldere
Brugsanvisning medfølger på pakken.